We zijn onze bedrijfsactiviteit aan het aanpassen, daarom is de webwinkel tijdelijk gesloten. Excuus voor het ongemak. Sluiten

Mariadistel kers koekjes

Een recept met mariadistelzaad poeder (BIO), nieuw in ons assortiment, verkrijgbaar vanaf half maart.

Bereiding:

  • Smelt de boter of kokosvet tot een kneedbare substantie (niet vloeibaar laten worden).
  • Meng met de honing de
  • Voeg het ei, de gemalen havermout en de mariadistelzaad poeder toe.
  • Knijp het vocht uit de kersen en snij ze in kleine stukjes.
  • Voeg de kersen toe aan het mengsel en kneed tot een glad geheel.
  • Maak er een worst van en rol hem in plastic bewaarfolie en laat hem in de koelkast rusten, ong. 2 uur.
  • Verhit de oven tot 180 graden (onder en boven hitte).
  • Haal de worst uit de koelkast en snij plakjes van vingerdikte.
  • Bak ze op bakpapier 12-15 minuten.

Ingrediënten:

  • 100 g boter of cocosvet
  • 1 ei
  • 2 el honing
  • 200 g gemalen havermout
  • 50 g Grapoila mariadistelzaad poeder
  • 50 g kersen uit pot of vers