Chilli miso chutney

Bereiding

Was de pepers en snij deze in kleine stukjes. Afhankelijk van de scherpte de zaadjes verwijderen of erin laten (met zaadjes wordt de chutney nog pittiger).
Breng de azijn, honing, olie en knoflook aan de kook en roer de paprika en zout door en laat de mengsel tot een lichte siroop in laten koken.
Voeg de miso toe en laat de chutney afkoelen.
Bewaar hem in een glazen potje in de koelkast.

Lekker bij allerlei gerechten koud en warm.

Ingrediënten:

  • 10 el Donum Terrae bosbes of appelazijn
  • 2-4 el honing
  • 6-8 lange verse rode pepers
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 el Grapoila paprikazaadolie
  • 1 el misopasta
  • 2 tl grof zout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *