Makkelijke maaltijdsalade met hennepzaadolie

3 Roma tomaat / 250 gram snacktomaat

100gr olijven gemend (zwart/groen) 100gr

1 soeplepel kappertjes

2 stengels zeer fijn gesneden selderij

1 mozzarella 80-100gr (feta)

1 rode ui (pittige ui)

10 basilicum blaadjes

5 munt blaadjes

1 theelepel zeezout (zelf gemalen)

1 theelepel verse peper (zelf gemalen)

2 eetlepel hennepzaadolie

1 halve citroen/sinaasappel uitgeknepen.

 

Snij de tomaat in middel grote stukken, snij de olijven fijn en verwijder de pit waar nodig. Snij de selderij in zeer fijne stukjes, als wel de mozzarella en rode ui. Scheur de basilicum en muntblaadjes in stukken. Men alle boven genoemde ingrediënten in een schaal en voeg het gemalen zeezout en de gemalen peper toe naar smaak, besprenkel het geheel met Grapoila hennepzaadolie en als extra twist schenk de citroen sap of sinaasappelsap over het geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *